E-book: Macht der gewoonte

Wil jij graag nieuwe gewoonten aanleren, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Dan is dit e-book wat voor jou!

In dit gratis e-book vertel ik je in vier stappen hoe je jezelf nieuwe gewoonten kunt aanleren. De methode die ik in dit e-book beschrijf, is wetenschappelijk bewezen. Door de werkbladen in te vullen kun je er direct mee aan de slag. Het leuke is dat je het ook kunt toepassen op andere dingen dan een gezonde leefstijl. Als bonus heb ik nog een paar extra tips die je kunt inzetten. Het e-book is een pdf-bestand van negen pagina’s.

➯  Gebaseerd op wetenschappelijk bewezen methode
➯  Inclusief werkblad
➯  Bonus tips

Stuur mij het e-book!

Recepten template

Wil jij graag zonder pakjes en zakjes gaan koken? En je eigen receptenboek maken? Met dit gratis template maak je je eigen receptenboek en kun je gemakkelijk recepten uitwisselen!

Dit template kun je gratis downloaden. Download de pdf-versie, dan kun je het printen, invullen en in een klapper doen. Of download de word-versie en vul het recept in via de tekstvakken. Zo kun je je lekkerste recepten ook gemakkelijk doorsturen naar vrienden en familie!

Download pdf-versie

➯  Pdf-versie, printen en invullen maar!

Download word-versie

➯  Word-versie, je recept invullen en doorsturen naar vrienden.

Maak een afspraak
× Hi! Waar kan ik je mee helpen?