Individuele leefstijlcoaching

Wat gaan we doen?
Neem via het contactformulier contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ±45 minuten en vindt bij mij thuis plaats. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw hulpvraag, jouw doelen en motivatie.

Nadat jij hebt besloten dat je samen met mij dit traject aan wilt gaan, brengen we jouw huidige situatie in kaart. Dit wordt het vertrekpunt voor jouw doel(en).

Onze eerste afspraak vindt altijd face-to-face plaats. Vind jij het daarna om wat voor reden dan ook handiger om te skypen? Geen probleem!

Jouw proces
Tijdens onze gesprekken hebben we het over gedrag, voeding, omgaan met stress, waarom je doet wat je doet, en ik daag je uit om kritisch naar jezelf te kijken en grenzen te verleggen. Je gaat aan de slag om nieuwe gewoontes te ontwikkelen.

Kosten
Het kennismakingsgesprek is kosteloos. Wanneer jij besluit om samen met mij de uitdaging aan te gaan, bedragen de kosten €65,-  voor een gesprek van 60 minuten.

Informeer ook eens bij je werkgever, wellicht is hij/zij bereid om (een deel van) de kosten te vergoeden.

Los consult

65

Los consult, 60 min.

  • Incl. BTW

Basispakket

439,95

Basispakket

  • Gratis kennismakingsgesprek
    Intake, van 60 min.
    6 consulten, van 60 min.

    Incl. BTW

Heb je vragen? Stuur mij dan een mail, een appje of neem telefonisch contact met mij op. Zie ook mijn algemene voorwaarden.

Maak een afspraak
× Hi! Waar kan ik je mee helpen?